April 14, 2020

111. Christer Olsson - Vinsten av att vara prövande, lärande och levade

Han är en av Sveriges främsta föreläsare, har arbetat med organisationsutveckling i över 40 år, och är dessutom ledande företagscoach till några av Nordens främsta bolag! Dagens gäst är fantastiska Christer Olsson! Förrutom att han med enkla medel hjälper dig att skapa förändring i livet, så ger han dig enkla och görbara metoder som visar hur du gör för att bli den bästa versionen av dig själv! Christer menar att vilja, utveckling och ständigt lärande är avgörande för vår lycka och framgång, och att stå stilla är en farlig strategi. I dagens avsnitt avslöjar han bland annat att alla kan träna sig att bli lyckliga, att lycka är ett val, och att självtillit är viktigaste nyckeln till välmående! Vill ni också veta vad “livets universitet” och “4-2 minuters perioden är?”

På grund av rådande corona-situation så är tyvärr ljudkvalitén inte den bästa då avsnittet spelades in på distans. Eftersom att Christer förmedlar sån visdom väljer vi att publicera avsnittet ändå! Är ni känsliga för ljudkvalitén rekommenderar jag er att hålla ut kik på vår Instagram där jag och Christer lottar ut två av hans senaste böcker som plåster på såren! Tack för förståelse!

Varsågoda, och tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, besök vår hemsida, och lyssna på våra avsnitt direkt.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

Ange koden LYCKA för 15% rabatt på Hypnotication.com

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App