June 16, 2020

120. Caroline Mohr - Att hantera krossade drömmar

Det var 2011 som Caroline Mohrs liv tog en rejäl vändning. Mitt uppe i karriären överlevde hon en jordbävning på Nya Zeeland för att två veckor senare bli diagnostiserad med cancer. Hon var tvungen att amputera sitt högra ben för att cancern inte skulle sprida sig. Innan cancer-beskedet var hon mitt uppe i en framgångsrik golfkarriär där hon var på god väg mot topp-ligorna. Men hon lät inget av detta stoppa henne från att nå sina drömmar. Redan två månader efter operationen var hon tillbaka ute på golfbanan igen – ståendes på ett ben. Caroline Mohr berättar i podden om sin egen livsresa och hur hon överkommit de fysiska såväl som psykiska påfrestningarna och hinder som stått i hennes väg. 

Caroline Mohr har en master inom NLP och hon är utbildad inom coachande ledarskap. Hon har fått flera utmärkelser som föreläsare, bl.a ”Årets Genombrott som Föreläsare 2016”. På Lyckopoddens Instagram lottar Caroline under veckan ut två coachinglektioner och två armband från välgörenhetsorganisationen Star For Life som två av er har möjlighet att vinna. Följ instruktionerna på vår Instagram för att delta! 

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

Ange koden LYCKA för 15% rabatt på Hypnotication.com

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App