April 6, 2021

161. Petra & Danijela - Från hockeyproffs till hälsoproffs

Vet du hur du optimerar din hälsa på bästa sätt? Det håller veckans gäst Danijela Rundqvist på att lära sig! Hon gästar idag podden tillsammans med en person som ni redan träffat förut, produktutvecklare och partneransvarig på Upgrit, Petra Boumedienne från avsnitt 153. Danijela vann mästarnas mästare 2015 och är en av världens bästa kvinnliga hockeyspelare! Med flertalet OS, VM och EM medaljer i ryggen har Danijela förstått vikten av att optimera sin hälsa. Därför har hon tagit hjälp av världens bästa hälsoföretag och samarbetspartner - Upgrit! Idag pratar vilka stora skillnader Danijela upplevt under sin 9 månaders Upgrit Journey resa, om kost, träning och sömn, och vilka som är Danijelas största lärdomar. För första gången i världshistorien intervjuar jag två gäster samtidigt, så spännande! Varsågoda!

Ange koden LYCKOPODDEN15 för 15% rabatt på hela Upgrits sortiment: https://www.upgrit.se/alla-produkter/ 

Klicka här för att komma till Upgrits Lyckopaket: https://www.upgrit.se/alla-varumarken/upgrit/baspaketet-rent-magnesium-c-vitamin-d-vitamin-upgrit/

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App